marți, 28 iunie 2016

Inchirieri auto de lux

Serviciile companiilor de inchirieri auto se diversifica, totul pentru ca fiecare client sa fie pe deplin multumit, iar lista autoturismelor ce pot fi inchiriate este una foarte lunga, pentru toate gusturile, nevoile si buzunarele. Serviciul de rent a car de lux castiga tot mai mult teren, deoarece un numar ridicat de clienti opteaza pentru acesta, alaturi de alte tipuri de servicii precum transferul de la sau catre aeroporturile din tara, dar si inchirierea unui sofer. Acestia urmeaza periodic diferite cursuri de perfectionare, detin permis de conducere de minim 10 ani, astfel ca experienta lor, cu siguranta ca nu va lasa de dorit.

Facilitati

Este important de stiut ca autoturismele de lux ce pot fi inchiriate nu au lipite stickere sau alte lucruri prin care sa se evidentieze in trafic, iar clientii sunt transportati in cele mai bune conditii catre orice punct de pe itinerariu. La cerere se pot asigura cateva facilitati precum GPS, detector de radar, portbagaj suplimentar si multe altele. In plus, si soferii care vin la pachet cu masinile pot cunoaste diferite limbi straine, iar in acest sens, clientii trebuie sa isi exprime preferintele.

Cele mai bune conditii

La serviciul de rent a car de lux, fie ca clientii vor fi soferi, fie vor fi pasageri, vor avea parte de conditii grozave, de la dublu climatronic, la navigatie mare, dvd player, sistem audio de inalta calitate, scaune incalzite si ventilate, astfel ca vor fi indeplinite toate cerintele clientilor. 
Autoturismele sunt foarte sigure, sunt dotate cu mai multe airbaguri, iar transportul catre orice punct al tarii va fi o adevarata placere, iar transmisia automata si tractiunea 4x4 favorizeaza asigurarea unei calatorii foarte relaxanta.

De asemenea, aceste autoturisme pot fi inchiriate pentru perioade mai lungi de timp, caz in care pretul se poate negocia si scadea in functie de durata.