marți, 10 mai 2016

Peretii despartitori din PVC



Peretii despartitori sunt adesea alesi in cazul cladirilor de birouri, insa este esential ca acestia sa indeplineasca cateva criterii, astfel incat fiecare angajat sa beneficieze de un spatiu privat in care sa isi poate desfasura activitatea fara a fi deranjati. Una dintre cele mai populare optiuni o reprezinta peretii despartitori din PVC, intrucat acest material propune cateva avantaje semnificative.
Instalarea usoara

Peretii despartitori din PVC sunt foarte prietenosi si oricine poate taia panourile in dimensiunea dorita si sa le instaleze, iar in comparatie cu alte materiale, este nevoie de mult mai putin timp pentru ca procedura sa fie efectuata. De asemenea, fiind usor de instalat, se pot face economii importante datorita faptului ca nu este nevoie de a apela la serviciile unui specialist.

Rezistenta la apa

Peretii despartitori din PVC sunt foarte populari si in zona toaletelor sau bucatariilor din spatiile comerciale sau restaurante, deoarece sunt rezistente la apa, insa pot fi folositi si in cazul pivnitelor, podurilor, garajelor etc.

Prietenos cu bugetul

Atunci cand se compara cu alte materiale, PVC-ul aduce economii importante, atat de timp, cat si din punct de vedere financiar. Costul se calculeaza pe metru patrat, astfel ca la finalul pregatirii spatiului se va constata ca s-au economisit sume mari.

Ideal in multe situatii

Acesti pereti despartitori sunt ideali pentru acoperirea peretilor sau tavanului din propriile locuinte, birouri, hoteluri, laboratoare, spitale, fabrici si multe altele, iar posibilitatile sunt nenumarate.

Rezistent la foc

Spre deosebire de alte materiale, PVC-ul este rezistent la foc, astfel ca se face potrivit in cazul spatiilor unde isi petrec timpul un numar mai mare de persoane.

Alte avantaje

Pe langa faptul ca nu implica o atentie speciala pentru intetinerea lor, peretii din PVC propun o durata de viata lunga, izolare termica si fonica, ideala in toate conditiile, dar si posibilitatea alegerii peretilor in diferite forme sau culori, astfel incat sa se potriveasca de minune in spatiul in care se folosesc.