marți, 26 aprilie 2016

Apartamente in regim hotelier Cluj



De ce sa optez pentru aparatamente in regim hotelier in Cluj?

Pentru ca reprezinta cea mai buna alternativa la hoteluri, pensiuni sau hosteluri, unde preturile nu sunt intotdeauna accesibile pentru toate buzunarele. Pe langa partea financiara, exista o multime de alte avantaje.

Intimitate si zona foarte buna

In cazul hotelurilor si pensiunilor cu siguranta ca nu ai parte de intimitatea pe care ti-o doresti, iar tot timpul apar vecini ce pot fi foarte deranjanti. Daca iti doresti sa eviti tot timpul etapa trecerii pe la receptie si evitarea altor oameni, cu siguranta ca apartamentele in regim hotelier in Cluj reprezinta cea mai buna solutie. In plus, ai ocazia de a-ti alege o zona mai buna a orasului in care sa te cazezi, fara a plati tarifele practicate de hoteluri. 

Nu depinzi de nimeni

Unul dintre avantaje este faptul ca ai parte de bucatarie propria, astfel ca accesul tau nu este restrictionat de nimeni si nu trebuie sa respecti anumite ore. De asemenea, nu mai este nevoie sa mergi la restaurant pentru fiecare masa, ci apelezi la un supermarket din apropiere si iti gatesti orice iti doresti, facand economii importante. De asemenea, nu esti deranjat de cameriste, decat atunci cand stabilesti tu ca doresti sa se efectueze serviciile de curatenie.

Dezavantaje

In schimb, in cazul inchirierii apartamentelor nu ai parte de anumite servicii, pe care ce-i drept, le platesti, chiar daca le folosesti, chiar daca nu si anume, cameriste disponibile non stop, acces la piscina, sala de forta sau alte facilitati, curatatorie sau room service. De asemenea, intr-un hotel poate ca te simti mai in siguranta pentru ca stii ca lucrezi cu o unitate de cazare oficiala, pe cand in cazul apartamentelor inchiriate, nu poti sti cu cine ai de a face. Din acest motiv, se recomanda apelarea doar la site-urile specializate unde toti partenerii sunt verificati cu atentie.